Agil förändringsledning på Meridiumdagen 2018

Written by

Agil förändringsledning på Meridiumdagen 2018

Stort tack till er som arrangerade Meridiumdagen 2018 för att Dandy People fick besöka er och prata om agil förändringsledning. Meridium och Dandy People hade just för detta tillfälle tagit fram en specialvariant av våra välkända Pattern Cards som beskriver återkommande mönster i väl fungerande agila organisationer.

Korten användes under seminariet för att skapa diskussion kring inom vilket område det fanns störst behov av förändring. Med hjälp av Mentimeter kunde vi se att det område som var av högst prioritet bland deltagarna var att skapa en “Fail-safe Environment” där vi vågar experimentera och lära oss.

Speciellt bra kändes det att gåvorna till oss talare innebar ett bidrag till ett mycket relevant initiativ i Bangladesh!

Ett antal av oss som pratade på Meridiumdagen gjorde varsin kort inspelning där föredraget sammanfattades. Du hittar filmerna här: Sammanfattningar

För mer information om agil förändringsledning klicka på respektive länk: Gratis poster, utbildning kvällskurs, pattern cards.

 

Twitter
LinkedIn
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.