Gratis Seminarium - Agil HR i praktiken - Buddy System och lärande organisationer

Inspirerande frukostföreläsning för nyfikna ledare

Varmt välkommen till en spännande föreläsning om Agil HR i praktiken och hur Buddy System kan möjliggöra nätverksbaserade lärande organisationer med Björn Sandberg.

I en värld präglad av ökande förändringstakt och komplexitet behöver vi hitta ny sätta att organisera oss för att för kontinuerligt lära, utvecklas och på så sätt öka det organisatoriska resultatet. Buddy System är ett sätt att organisera sig för att komplettera våra organisationer och skapar en tålig flexibel struktur – nätverk av nätverk – som kan användas på många sätt. Många skulle kalla det för en agil lärande organisation.

I denna föreläsningen kommer vi att gå igenom vad är ett Buddy System och varför det är bra, men även lite historik och exempel. Vi tittar också närmare på hur Buddy Systemet använder redan existerande strukturer internt i organisationerna, men också stödjer utvecklingen av självledarskap och välfungerande team. Buddy System är ett sätt att förverkliga och ge förutsättningar för en lärande organisation. Ett exempel hur man kan bygga upp en sådan struktur kommer vi också att hinna med.

Buddy Systemet är även möjligt att använda i traditionella organisationer vilket mjukar upp strukturer och kan skapa en grund för förändring.

När & var?

Datum enligt anmälan här på sidan.
Kungsgatan 8, 2 trappor hos oss på Dandy People.

  • 8.00 – 8.30 – En god frukost och trevligt mingel (meddela oss om du har någon specifik matpreferens)
  • 8.30 – 9.30 – Föreläsning och frågor
  • 9.30 – 10.00 – Fortsatt mingel och diskussion för de som vill

För vem?

  • HR
  • Ledare
  • Agila coacher
  • Samt alla andra som har intresse av nätverksbaserade organisationer och Agil HR

Om du skulle vilja att vi håller det här seminariet hos er internt så kontakta gärna mia.kolmodin@dandypeople.com

Varmt välkomna önskar the Dandy Acceleration team!

Twitter
LinkedIn
Facebook