Dandy Learning Lab

Agile Way of Working Online Board Game

Välkommen på Dandy Virtual Learning Lab och spela vårt senaste (seriöst roliga) Agila spel! 

Agile Way of Working är ett roligt brädspel där vi lär oss hur ett Agilt team samarbetar och levererar värde tillsammans. Syftet med spelet är att på ett roligt sätt få nya team att uppleva hur det är att vara ett team och lära sig lite av grunderna i Scrum och Agila principer.

Anmäl dig här och var med på distans. Vi kommer att ha flera spelrum med 4 spelare i varje rum samt en facilitator. Om vi är många som vill vara med kan vi även vara flera per rum. Efter spelet har vi lite gemensam reflektion och mingel.

Tid och datum
Onsdag 26 augusti 18.00 – 20.00

Plats
Vi ses på zoom och spelar spelet tillsammans online.

Agenda
17.50 – 18.00 – Du hittar en lugn och trevlig plats att sitta på och något gott att dricka
18.00 – 20.00 – Introduktion, spel och diskussion. Kom gärna in i zoom-mötet 5-minuter innan så att du inte missar starten.

Anmälan
Efter anmälan så får du ett automatiskt anmälningsmail. Innan meetupen så skickar vi också ut detaljer kring zoom-mötet och ber dig skaffa ett gratiskonto på https://tabletopia.com/ där vårt spel finns.

Målgrupp
För dig som är nyfiken och vill umgås och lära dig nya sätt att skapa högpresterande team och organisationer. Du behöver inte ha någon erfarenhet av Agila arbetssätt, men om du har det kanske du reflekterar hur det här spelet kan hjälpa dig i ditt jobb som tillexempel Agil Coach eller Scrum Master.

Spelet kommer sedan att släppas med instruktioner på vår blog för dig som vill spela det igen och använda det i ditt jobb.

Varmt välkommen önskar Team Dandy!