Gratis Meetup - Världspremiär av Agile Architecture in a Nutshell!

På plats hos oss på Dandy People, Stockholm
Robert Nordh Dandy People

Välkommen till världspremiären av vår nya Dandy-poster, Agile Architecture in a Nutshell!

Robert Nordh som är skaparen av postern är er guide genom innehållet och tankarna bakom. Robert kommer också att dela med sig av sina egna erfarenheter från att ha arbetat som ledare och Agil coach inom offentlig och privat sektor med fokus på IT- tech och människor de senaste 20 åren. Om vi gissar rätt blir det också en massa spännande diskussioner med er som deltagare också.

För vem?
För dig som är nyfiken på hur man kan arbeta med att skapa hållbara tech-organisationer där teamen kan leverera löpande värde till användarna och arkitekturen ger stöd för en mer dynamisk organisation och arbetssätt fokuserat på kund- och affärsnyttan. Arkitekter, utvecklare, Agila coacher och ledare inom tech-organisationer.

När & var?

8 September, 2022

I våra nya härliga lokaler på Humlegårdsgatan 19A, 2 tr

17.30 – 18.00
Mingel och tid att äta egen medhavd mat.

Vi bjuder på bubblor (och o-bubblig dryck) och snacks.

18.00
Skål och välkomna!

18.15 – 19.30
Postersnack och aktivitet

Robert Nordh

Robert leder och stödjer individer, team och organisationer för att skapa bestående resultat. Hans kombination av teknisk expertis och förmåga att jobba med hög grad av delaktighet leder till stort engagemang och genomslag hos hans kunder. Robert har djup kunskap inom både den mänskliga och tekniska sidan av förändring. Han är expert inom projekt, förändring och transformation med erfarenhet som chefsarkitekt, CTO, CIO, kommunikationschef, projektledare och programledare.

Se Roberts profilsida här >

Varmt välkomna önskar the Dandy Acceleration team!