Gissa, gör om, jobba hårdare - eller experimentera och gör rätt?

Inspirerande frukostföreläsning för nyfikna ledare - Gratis seminarium

I många organisationer är det svårt och stökigt att jobba med KPIer på ett effektivt sätt. Känner du igen dig i att olika delar av organisationen har olika KPIer (Key Performance Indicators), som ofta mäter det som ”ser bra ut” i stället för vad som egentligen är viktigt, som kanske drar åt olika håll, och ingen agerar på vad de visar?

Om man har ambitionen att skapa en Agil organisation så kan det här vara en viktig systemförändring som behöver ske för att låsa upp organisationen ur dödläget som ofta finns och möjliggöra samarbete och iterativt arbete tvärs över hela organisationen.

Välkommen på en djupdykning in i mätbarhetens härliga värld. Lär dig hur rätt KPIer kan hjälpa er att nå visionen genom att möjliggöra effektiva leveranser på strategin.

Joaquim Linder är ansvarig på MittMedia för att tydliggöra strategier och göra dem tydliga och möjliga att agera på för de Agila teamen. Hans passion för att leverera kund- och affärsnytta har lett honom till att lära sig allt om hypotesdriven utveckling, KPIer och experimenterande i stället för att leverera lätta men ineffektiva lösningar. I den här sessionen kommer Joaquim att dela med sig av lärdomar, tankesätt och metoder som du själv kan använda för att aligna organisationen, se sanningen och leverera det som skapar värde tillsammans.

När & var?

19 mars

Kungsgatan 8, 2 trappor hos oss på Dandy People.

  • 8.00 – 8.30 – En god frukost och trevligt mingel (meddela oss om du har någon specifik matpreferens)
  • 8.30 – 9.30 – Föreläsning och frågor
  • 9.30 – 10.00 – Fortsatt mingel och diskussion för de som vill

För vem?

  • Chefer och medarbetare
  • Alla som har intresse av att arbeta effektstyrt och leverera kundvärde

Om du skulle vilja att vi håller det här seminariet hos er internt så kontakta gärna rosemarie.andersson@dandypeople.com

Varmt välkomna önskar the Dandy Acceleration team!