Gissa, gör om, jobba hårdare - eller experimentera och gör rätt?

Gratis Online Webinar - för nyfikna ledare

I många organisationer är det svårt och stökigt att jobba med KPIer på ett effektivt sätt. Känner du igen dig i att olika delar av organisationen har olika KPIer (Key Performance Indicators), som ofta mäter det som ”ser bra ut” i stället för vad som egentligen är viktigt, som kanske drar åt olika håll, och ingen agerar på vad de visar?

Om man har ambitionen att skapa en Agil organisation så kan det här vara en viktig systemförändring som behöver ske för att låsa upp organisationen ur dödläget som ofta finns och möjliggöra samarbete och iterativt arbete tvärs över hela organisationen.

Välkommen på en djupdykning in i mätbarhetens härliga värld. Lär dig hur rätt KPIer kan hjälpa er att nå visionen genom att möjliggöra effektiva leveranser på strategin.

Joaquim Linder är ansvarig på MittMedia för att tydliggöra strategier och göra dem tydliga och möjliga att agera på för de Agila teamen. Hans passion för att leverera kund- och affärsnytta har lett honom till att lära sig allt om hypotesdriven utveckling, KPIer och experimenterande i stället för att leverera lätta men ineffektiva lösningar. I den här sessionen kommer Joaquim att dela med sig av lärdomar, tankesätt och metoder som du själv kan använda för att aligna organisationen, se sanningen och leverera det som skapar värde tillsammans.

Vi ställer inte in, vi ställer om

Gratis anmälan här >

Efter anmälan får du ett mail med en länk som du går in via på torsdag för tat delta. Alla anmälda kommer också att få en inspelning av webinaret.

Webinar på en dator nära dig, Torsdag 19e mars

  • 8.50 – 9.00 – Uppstart, se till att din dator är i gång och att du kommer in på webinaret
  • 9.00 – 10.00 – Föreläsning och frågor

För vem?

  • Chefer och medarbetare
  • Alla som har intresse av att arbeta effektstyrt och leverera kundvärde

Om du skulle vilja att vi håller det här seminariet hos er internt så kontakta gärna rosemarie.andersson@dandypeople.com

Varmt välkomna önskar the Dandy Acceleration team!