Wild Animals Agile Game - Dandy Learning Lab

Experience flow optimization, customer interaction and innovation
Mia Kolmodin Dandy People

Välkommen på en intensiv och kreativ kväll där vi testar Dandys senaste upplevelsebaserade spel, “Wild Animals Agile Game”!

Det här spelet startar i en utgångspunkt som är anpassat efter kundens befintliga situation vad det gäller organisation, leveransmodell och mindset och slutar i Modern Agile. I spelet får deltagarna förståelse för flödesoptimering och innovation genom simulering. Vi kombinerar Design Thinking, Lean UX, Lean och Agile genom att själva uppleva det och gå från nuvarande situation till ett nytt läge steg för steg. Övningen skapar därigenom också en upplevelse kring hur en Agil förändring kan gå till när man går från en projektorganisation till en  organisation som möjliggör Agilitet.

Spelet bygger bland annat på väl beprövade mekaniker och upplägg i ett tidigare spel som Joel Ståhl har tagit fram internt hos Ericsson som har spelats med ca 1000 personer världen över.

Du är välkommen att vara med och testa spelet tillsammans med oss för att det är kul så klart, men också för att ge feedback på allt från instruktioner till mekaniken och övningarna och hjälpa oss att tweaka det till det bästa vi kan åstadkomma tillsammans 🙂

Plats: Stockholm, Kungsgatan 8, 2tr.

Agenda
17.30 – Vi bjuder på dryck och enklare snacks, du är välkommen att ta med en “brown bag” middag.
18.00 – 20.00 – Spel och diskussion

Målgrupp
Glada och nyfikna testkaniner – du behöver inte ha någon erfarenhet av Lean, Agile eller produktutveckling.

Vi behöver vara minst 14 personer för att kunna testa spelet, så därför ber vi dig att meddela oss i tid om du inte kan vara med så att vi kan hitta en ny testkanin 🙂

Spelet kommer sedan att släppas på vår blog under creative common licens.

Varmt välkommen önskar Team Dandy!