Kanban för HR

På plats hos Dandy People i Stockholm

Kanban är en metod och ett verktyg som hjälper oss att visualisera vårt arbete. Detta är viktigt för att främja tydlighet och skapa en gemensam förståelse som bidrar till att enklare kunna prioritera, skapa samsyn, hitta flaskhalsar, hantera komplexitet och visa er nya och fler sätt att samarbeta på.

Med denna utbildning kommer du och ditt team få konkreta verktyg och insikter som gör det möjligt att optimera era processer. Kanban erbjuder er en känsla av kontroll samtidigt som ni tillsammans blir effektivare att svara upp mot behov och förfrågningar.

Vad kommer du att lära dig på kursen?

Kanban för HRFokusera & prioritera: Med Kanban lär ni er konsten att identifiera prioriterade uppgifter och undvika överbelastning. Genom att visualisera era arbetsflöden kan ni enkelt se vad som behöver prioriteras och hur ni ska hantera era resurser på bästa sätt.

Leverera: Genom att använda Kanban kan ni förbättra flödet i era leveranser och effektivisera era HR-processer. Ni kommer att lära er att följa upp, mäta och ständigt förbättra ert arbete för att säkerställa att ni levererar värde.

Reducera Stress: Med Kanban minskar ni inte bara arbetsbördan utan skapar även en transparent och strukturerad arbetsmiljö som kan minska stressnivån hos er och ert team.

Upplägg

Utbildningen är en endagsutbildning i centrala Stockholm och är en blandning av teori och praktiska övningar. Vi kommer att bland att gå igenom:

 • Vad är Kanban och dess historia?
 • Grundläggande Kanban-principer och terminologi.
 • Hur bryter man ner arbetsuppgifter?
 • Öva upp förmågan att se flaskhalsar och “waste” (dvs ej värdeadderande arbete).
 • Testa och lär dig hur du kan arbeta med Kanban.
 • Möten och vanor som stöttar.

Med vår Kanban för HR-kurs kommer du och ditt team att få verktyg och insikter som gör det möjligt att optimera era HR-processer, öka produktiviteten och minska stressen. Anmäl er idag för att ta det första steget mot att förvandla era HR-funktioner till en välorganiserad och effektiv motor för er organisation.

 

Vem är kursen för?

Utbildningen är skräddarsydd för dig som arbetar med eller stöttar i HR- och personalfrågor i offentlig och privat sektor, exempelvis:

 • HR Chefer
 • HR Business partners
 • HR Generalister
 • HR specialister
 • Linjechefer
 • Verksamhetschefer
 • Konsultchefer

Datum, tid och pris

Datum:
Tid: 13:00 – 18:00, Stockholm

Pris: 3.900 kr (Lunch och fika ingår i kurspriset.)

 

Var hålls kursen?

Den här kursen hålls hos Dandy People på Humlegårdsgatan 19 A, 2 tr (om inget annat anges)

 

Möt dina lärare

Jimmy Janlen är kanske mest känd för sina enkla, glada och tydliga illustrationer, hjälpsamma videos på YouTube, och för de böcker han har skrivit och visualiserat och de kurser han håller. De områden Jimmy verkar mest inom är facilitering, teamarbete, ledarskapsutveckling och hur man skapar innovativa och kreativa organisationer som bland annat Spotify, Tibber och Kry.

Frida Mangen är personalvetare­/beteendevetare och arbetar som konsult och föreläsare inom HR, ledarskap och förändringsledning. Frida driver även den populära podcasten; AgilaHRpodden.  Hennes passion och drivkraft är att bidra till mer hållbara och framgångsrika organisationer med hjälp av nytänkande idéer och agila arbets- och tankesätt.