Agil HR grundkurs - 1 utbildningsdag

Workshop

Befinner vi oss i ett paradigmskifte?

Vi lever i en tid av osäkerhet men med stora möjligheter.

Omvärlden förändras i en allt snabbare takt och påverkar oss som individer och organisationer. Bara de senaste 10 åren har vi sett skeenden såsom en ökad digitalisering, ekonomiska kollapser, ompositionering inom världspolitiken, klimatförändringar, globala företag som gått i konkurs osv.,

Vi behöver tänka och arbeta på nya sätt för att överleva som organisationer, vi behöver bli smidigare och mer anpassningsbara.

Hur gör vi detta inom HR?

Hur kan vi tänka större, bredare och i linje med vår samtid och framtid? Hur kan vi förbereda och rusta våra organisationer så att vi kan möta morgondagens medarbetare, skapa engagemang och bidra med värde för våra kunder och användare?

Denna workshop är en blandning av teori, diskussion och övning och ger dig grunderna inom Agil HR.

Målgrupp

Denna workshop är designad för dig som arbetar med HR och personalfrågor exempelvis HR-chefer, HR business partners, HR-specialister, linjechefer, verksamhetschefer och konsultchefer i både privat och offentlig sektor.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs ​

Lärare

Björn Sandberg arbetar i dag på Dandy People som Agile Enterprise Coach, men är i grunden beteendevetare med lång erfarenhet inom traditionell och Agil HR, ledarskap och förändringsområdet från såväl stora globala till medelstora och små bolag samt myndigheter.

Björn är certifierad instruktör inom Agil HR – ICAgile Certified Authorized Agile Instructor

Frida Mangen är beteende och personalvetare med ett stort intresse inom arbetspsykologin. De senaste elva åren har Frida arbetat inom Tech branschen i varierande roller inom HR och ledarskap. Frida driver även den populära podcasten; AgilaHRpodden.

Frida och Björn är certifierade instruktörer inom Agil HR – ICAgile Certified Authorized Agile Instructor