Frukostseminarie - Agil Produktledning och Organisation "in a Nutshell"

Mia Kolmodin Dandy People

Det här är en populär föreläsning som Mia har hållit internationellt och digitalt många gånger. Nu när vi äntligen kan ses tänkte vi att det är ett bra tillfälle att hålla den igen och denna gång med lite mer interaktiva element 🙂

När företag börjar gå mot en mer agil och smidig organisation kan de inse att de saknar produktägare som kan ta ett helhetsgrepp på produkten eller tjänsten och ett bra sätt att få en överblick, samarbeta mellan team och hålla ihop produktutvecklingen. När man tippar organisationen mot mer agila sätt att arbeta och fler arbetar agilt så behöver också arbetssätt för produktledning och organisation utvecklas. Det är vad den här föreläsningen handlar om, erfarenheter och konkreta arbetssätt som gynnar en snabb, flexibel och kundcentrerad produktutveckling. 

frukostseminarie agil produktledning

Om Mia Kolmodin

Mia Kolmodin är en erfaren föreläsare, konsult och utbildare inom agil produktutveckling, produktledning, organisation och agila tankesätt. Mia har arbetat i allt från agila team med produktutveckling som team-medlem, i olika ledarroller och som agil coach, scrum master och produktägare i många år och introducerat agila arbetssätt och tankesätt i många organisationer. Mia leder i dag Dandy People som hon grundade för 5 år sedan.

När & var?

Nytt datum kommer inom kort

Kungsgatan 8, 2 tr hos oss på Dandy People.

8.00-8.30 – En god frukost med smörgås, juice, te eller kaffe (meddela om du har några specifika matpreferenser)

8.30-9.30 – Föreläsning och frågor

9.30-10.00 – Fortsatt diskussion för de som vill

För vem?

För alla som är nyfikna på hur man kan arbeta bättre med produktledning i Agila kontexter.

Varmt välkomna önskar the Dandy Acceleration team!