MyNeeds Motivationsbaserat självledarskap - Nivå 1

Bli en motivationsexpert!

Vill du komma i kontakt med din inre motivation?

 

MyNeeds Workshop Inre motivationNivå 1 – 2 dagars motivationsbaserat självledarskap

Sedan 1900-talet har vi sökt förstå motivation – vad som driver oss människor. Vi vet att motivation är nyckeln till välbefinnande. 

Vi på MyNeeds har sedan 2011 utvecklat en metod för hur vi kan arbeta med inre motivation på individ- grupp och organisationsnivå.

Utbildningen ger dig verktyg i ditt självledarskap.

 

”Jag har alltid trott att jag måste förändras, men det är inget fel på mig. Det handlar om att jag inte förstått mina psykologiska behov och i och med att jag inte förstått dem så har det begränsat hela mitt liv. Den här utbildningen har på riktigt förändrat mitt liv! Nu vet jag hur jag kan påverka mina egna förutsättningar till ett rikare liv”

Kursdeltagare MyNeeds®

 

Förutom att förstå sig själv så visualiserar vi vad som händer med oss i olika sammanhang med hjälp av spelplaner.  Spelplanerna hjälper oss att tolka gruppdynamiken och kulturen i teamen. Vi använder en användarvänlig och modern plattform som verktyg.

Målgrupp

Utbildningen är för dig som arbetar som HR eller med ledarskap, utbildning, organisationsutveckling eller förändringsledning. Denna utbildning är även för dig som vill arbeta med ditt självledarskap. Utbildningen hjälper dig att komma i kontakt med din inre motivation och försonas med dem som kommer hjälpa dig att få ännu bättre relationer.

 

Alla utbildningsnivåer

Vi har 3 olika nivåer av utbildningar, första utbildningen Motivationsbaserat självledarskap kan alla gå som är intresserade av att utveckla sig själv. Nivå 2 och 3 är för dem som vill arbeta med verktyget i bolag eller med bolag.

Nivå 1 – Motivationsbaserat självledarskap

Nivå 2 – Den motiverade medarbetaren – hur du kan arbeta med verktyget och med medarbetare.

Nivå 3 – Den motiverade gruppen – hur kan arbeta med verktyget mot grupper. 

 

📌 Nivå 1 – Motivationsbaserat självledarskap, 2 dagar

Här får du fördjupad kunskap om hur du kan ta ansvar för din egen inre motivation.

Effekten av utbildningen:

  • Djupgående förståelse för dina omedvetna psykologiska behov som ligger till grund för din inre motivation 
  • Ökad förståelse för andra 
  • Lär dig kommunicera behovsanpassat för att nå fram till andra 

Innehåll:
En personlig återkoppling utifrån din motivationsanalys som analyserar dina omedvetna psykologiska behov 1,5 timme. 2 dagars utbildning.

Obs! I utbildningen ingår det förarbete och ett slutgiltigt prov.

Glada människor med MyNeeds

Utbildningsmaterial

I alla våra utbildningar kommer du att få arbeta i vårt utbildningsprogram där det ingår kursmaterial. Förutom det kommer du att få tillgång till vår plattform och din MyNeeds® rapport. I utbildningen ingår vår bok ”Motiverad!” en handbok i motivationsbaserat ledarskap. Den ligger till grund för alla utbildningssteg. 

Läs ett provkapitel ur boken här

Boken Motiverad av Desiree Rova

Var hålls kursen

Den här kursen hålls hos Dandy People på Humlegårdsgatan 19 A, 2 tr (om inget annat anges)

✔️ Frukost serveras mellan 8.30 – 9.00

✔️ Lunch ca 12.00

✔️ Eftermiddagsfika

✔️ Kursen pågår mellan 9,00 – 17.00

 

 

Lärare

Desirée Rova

Har en bakgrund som HR och organisationskonsult. Hon har grundat MyNeeds 2011 och tilldelats innovationspris 2013 för metoden. Hon är författare till boken “Motiverad! – en handbok i motivationsbaserat ledarskap” och föreläser om ämnet.

Manuel Timane
Har en bakgrund i pedagogik, statsvetenskap och historia. Han har lett arbetet med att bygga MyNeeds digitala plattform och arbetar med att lära unga människor att förstå och hantera sin motivation, sina behov och sina triggers.

 


Our central workshop and training facilities that inspires to creativity and growth.

In the center of Stockholm you find our creative space of 100 sqm designed for Agile workshops, trainings, seminars, meetups and other activities to support fun and energizing growth. We offer our consultants, customers and partners to use our facilities and we also use it for our own activities within Dandy People.

The space is named Las Vegas, because what happens in Vegas stays in Vegas 😉

The Las Vegas space is divided in two big rooms with a wall, but no doors in between. That is why both areas are always used by the same group at all times. One part, the SOCIAL SPACE, of about 50 sqm is designed with comfy sofas and chairs for about 20 people. And on the other side of the wall is the WORKSHOP SPACE. This space is dedicated for workshops, trainings and seminars and it is an open space about 50 sqm with flexible furniture to fit any purpose.

Read more about our facilities here