Knut Fahlén

Knut Fahlén

Internationell expert i dynamisk styrnings - och ledningssystem - Expert i Beyond Budgeting.

Knut är internationellt erkänd expert inom styrnings- och ledningssystem inom såväl privata som offentliga organisationer. Han har erfarenhet från arbete i IT-branschen och internationella företag, samt som forskare och lärare vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han är en uppskattad utbildningsledare inom ekonomi- och verksamhetsstyrning och utveckling av controllers.

Knut är certifierad managementkonsult enligt CMC och sedan 2019 invald som ICMCI Academic Fellow för att bidra till utvecklingen av managementkonsultyrket. Han har publicerat flera böcker om Beyond budgeting, dynamisk styrning och beslut under osäkerhet och risk. Knut brinner för att utmana och förändra traditionellt tröga odynamiska organisationer.
Knut har en Ekonomie Doktorsexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet där han har forskat i “Just in Time”.

Knut har samarbetat med Dandy People sedan ett antal år tillbaka som expertföreläsare och stöd inom dynamiska lednings- och styrningssystem samt Beyond Budgeting.

Anmäl dig till halvdagsutbildning i dynamisk styrning – och ledning med Beyond Budgeting >

Besök Ekan Management >