Stora Ingenjörspriset i Ledarskap tilldelas Karin Hagren

Written by
Bild från MyNewsdesk

I dag stod det klart att Karin Hagren är vinnaren av Stora Ingenjörspriset i Ledarskap. Vi vill gratulera Karin till detta fina ledarskapspris och samtidigt passa på att välkomna Karin till Dandy People! Karin är i dag Agile Director på King och kommer att börja som Agil Enterprise Coach hos oss på Dandy People i Augusti. Vi ser med tillförsikt fram emot att få lära av Karin och jobba tillsammans hos våra fantastiska kunder.

Utdrag ur pressmeddelandet på My Newsdesk

“Det känns jättestort att vinna! Jag brinner för ledarskap och har gjort det i hela mitt yrkesliv, så det känns fantastiskt att bli nominerad av mina medarbetare och sedan vinna, det känns helt grymt! Det är genom ledarskap man får saker att hända och det handlar om att få alla att vilja vara med och lyckas tillsammans”, säger Karin om att motta priset.

Juryns motivering
Mottagaren av priset utövar ett ledarskap som visar vägen och möjligheter och är utforskande och sökande istället för dikterande och styrande. Vinnaren är en nyfiken ledare med stor erfarenhet av arbete i internationell kontext. Hon är både strukturerad och pragmatisk samtidigt som hon är en kulturbärare av rang. Vinnaren har skapat en miljö för aktivt lärande och visar stor öppenhet för förändring. Hon leder geografiskt utspridda personer och team, drar dagligen nytta av sin ingenjörsbakgrund och har fokus inställt på det agila arbetssättet.

Läs hela pressmeddelandet på Mynewsdesk här >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Shopping basket
Our Trainings
Agile Team Coach with Certification (ICP-ACC) – 3 Days On Site
Target Group: Executives, Managers, Team Leaders, Project Managers, Scrum Masters, Iteration Managers, Agile Coaches, aspiring Coaches, Product Owners
Teachers: David Lowe
New date will come soon