Föreläsning om Evolving Design på Cap & Design Live

Written by

För ca en månad sedan föreläste jag tillsammans med John Ekman, Chief Conversionista, om Evolving Design på eventet Cap & Design Live.

I den 250 personer stora publiken på vackra Grand Hotel i Stockholm satt det designers och UXare som jobbar inhouse. John berättade om 5 designmisstag han irriterar sig på, och jag om hur man kan skapa design som ger bra konvertering med hjälp av Agil och Lean UX-metodik och samarbete mellan olika roller. Jag avslutade föreläsningen med en så kallad “survey the room” där jag bad alla i publiken ställa sig upp och sedan sätta sig ner vart efter jag tände nya påståenden. Om dom gör det jag påstod i sitt arbete i dag fick dom stå kvar. Efter 5 påstående stod ett fåtal människor fortfarande upp, två av dom på främre raden – och dom belönades med en påse praliner 🙂 Det var både ett kul sätt att aktivera publiken, samt att se på vilken nivå stora delar av våda designers och UXare jobbar i dag.

Här är resultatet av utvärderingen från deltagarna
resultat-mia-live-sthlm

I början av mars föreläser jag och John igen på Cap & Design Live, fast då i Göteborg. Om jag får önska något, så är det ett ännu högre utvärderingsresultat – och fler som står upp i slutet av presentationen 🙂

Här är slidsen från föreläsningen

Shopping basket
Related Trainings
Our Trainings
Monotasking – Från prokrastinering till produktivitet – 1 dag På plats
Target Group: För alla kontors- och distansarbetare som vill lära sig lättanvända, intuitiva och effektiva tekniker för att få tillbaka makten över sin dag.
Teachers: Staffan Nöteberg
Stockholm 19 oktober