Gissa, gör om, jobba hårdare – eller experimentera och gör rätt? – Webinar – 60 min

Written by

Webinar med Joaquim Linder från MittMedia/Bonnier News och Mia Kolmodin som facilititator.

Själva webinaret startar 09:00

BAKGRUND & INNEHÅLL
I många organisationer är det svårt och stökigt att jobba med KPIer på ett effektivt sätt. Känner du igen dig i att olika delar av organisationen har olika KPIer (Key Performance Indicators), som ofta mäter det som ”ser bra ut” i stället för vad som egentligen är viktigt, som kanske drar åt olika håll, och ingen agerar på vad de visar?

Om man har ambitionen att skapa en Agil organisation så kan det här vara en viktig systemförändring som behöver ske för att låsa upp organisationen ur dödläget som ofta finns och möjliggöra samarbete och iterativt arbete tvärs över hela organisationen. Välkommen på en djupdykning in i mätbarhetens härliga värld. Lär dig hur rätt KPIer kan hjälpa er att nå visionen genom att möjliggöra effektiva leveranser på strategin.

JOAKIM LINDER
Joaquim Linder är ansvarig på MittMedia för att tydliggöra strategier och göra dem tydliga och möjliga att agera på för de Agila teamen. Hans passion för att leverera kund- och affärsnytta har lett honom till att lära sig allt om hypotesdriven utveckling, KPIer och experimenterande i stället för att leverera lätta men ineffektiva lösningar. I den här sessionen kommer Joaquim att dela med sig av lärdomar, tankesätt och metoder som du själv kan använda för att aligna organisationen, se sanningen och leverera det som skapar värde tillsammans.

Shopping basket
Related Trainings
Our Trainings
Build the Right Product – Product Ownership Training – 2 dagar på plats
Target Group: Produktchefer, Produktägare, Affärsutvecklare, Arkitekter och utvecklare, User- and Customer Experience (UX/CX) (User Researcher, Interaktionsdesigner, Grafisk formgivare, Art Director) Alla som jobbar i produktprocessen, och som faciliterar den.
Teachers: Mia Kolmodin
Nytt datum inom kort