Agil transformation utanför IT – Kvällsevent för nyfikna ledare hos Dandy People

Written by

Agilitet utanför ITI veckan hade vi vårt första öppna kvällsevent på Dandy People med temat “Agil transformation utanför IT”. Ämnet engagerade många och platserna fylldes snabbt upp.

Gemensamt utforskade vi vad det innebär att vara Agil och när man har nytta av att agera Agilt. I små grupper fick deltagarna sedan bläddra i kortleken vi har skapat med mönster (patterns) för lyckat Agil transformation och välja de 5 som man trodde skulle skapa mest effekt i den egna organisationen. Det var inte helt lätt att välja bland de 20-tal korten, många reflekterade över hur olika dom hade valt, att det kunde skilja så mycket mellan olika bolag vad som behövde komma till för att möjliggöra ett Agilt arbetssätt.

Som avslutning diskuterade vi deltagarnas egna frågeställningar i en Lean Coffee och efter det gemensamt mingel. Det blev många givande och spännande diskussioner.

Stort tack alla som deltog och delade med sig av sina erfarenheter och frågeställningar. Vi hoppas vi ses på nästa event igen under hösten 🙂

Den här kvällen var ett litet smakprov på innehåll från Joel Ståhls kurs Agile Change Management.

Pattern Cards and feedback

Shopping basket
Related Trainings
Our Trainings
Agile HR in a Nutshell – Webinar
Target Group: Executives, Leaders, Managers and people on all levels who want to learn more about how HR going Agile can help their organization become even more Agile.
Teachers: Kari Kelly
22 maj, Online