Föreläsningen kunden i fokus och ett Agilt mindset – Video från Agila Örebro 2018

Written by

I våras blev jag inbjuden att medverka som talare på Agila Örebro. Det var ett väldigt trevligt event med massor av intressanta talare och deltagare från regionen, men också från andra delar av Sverige.

När kunderna kräver bättre digitala tjänster och produkter behöver företagen hitta nya sätt att organisera sig för att snabbare leverera kundnytta. Gör man inte det riskerar man att bli omsprungen av snabbare konkurrenter. För att lyckas med detta krävs medvetenhet hos ledning och ett strategiskt ledningsbeslut. Den här föreläsningen riktar sig till nyfikna ledare som vill möjliggöra kundfokus och innovation.

Jag framförde min presentation om “Kunden i fokus och ett Agilt mindset”, som jag även har haft på bland annat Sundsvall 42, Agile Days Istanbul, Agile Islands på Åland, internt hos ett flertal kunder och som gratis frukostföreläsning hos oss på Dandy People ett 10-tal gånger det senaste året.

Kort om presentationen

Mia går igenom trender och nya tankesätt kring hur man organiserar sig och leder arbetet på ett målstyrt sätt för att mobilisera hjärnkraft med korsfunktionella och autonoma team som snabbare kan leverera rätt produkter och tjänster. Mia visar även modeller för hur organisationer kan arbeta strukturerat med innovation och kundfokus för att välja att bli en haj i stället för en snigel samt riktiga exempel på den här typen av transformation från olika typer av branscher.

Välkommen att anmäla dig till någon av mina kommande gratis frukostföreläsningar med den här presentationen i Stockholm >

Att organisera sig utifrån kunden med ett Agilt mindset

I den här bloggposten hittar du en gratis infographic poster “The Customer Journey Product Organization” och mer information om hur en organisation som arbetar på det här sättet kan se ut och fungera, samt en video från Avanza som delar med sig av sitt fantastiska resultat i att ställ aom till den här typen av organisation, arbetssätt och mindset.

Shopping basket
Related Trainings
Our Trainings
MyNeeds Nivå 1 Motivationsbaserat självledarskap – 2 dagar på plats
Target Group: Utbildningen är för dig som arbetar med ledarskap, organisationsutveckling eller förändringsledning. 
Teachers: Desirée Rova
26 - 27 september, Stockholm